meer Meret

Meret Hari

Ik ben een avontuurlijk reiziger, leergierige lezer en blije (hard)loper. Ik kan tot ontroering toe genieten van een bijzondere uitvoering van een creatief idee, ga harder fietsen als ik dreig te worden ingehaald en was eens een circusmeisje.
Mijn energievoorraad wordt weer aangevuld door samen een dag werken, sjouwen, wroeten, lachen, bouwen of brouwen. Vandaar dat ik niet alleen mijn hoofd maar ook graag mijn handen aanbied.

Na de studie Multimedia Design aan het SAE – School of Audio Engineering – ben ik gaan freelancen als webdesigner. Dat heb ik bijna tien jaar met plezier gedaan waarbij ik mijn focus steeds meer heb verlegd naar andere vormen van dienstverlening binnen hetzelfde werkgebied zoals advies, webmanagement en projectleiding.

Tijdens projecten ben ik vaker een rol gaan spelen in en op verschillende afdelingen. Als lijm, bruggenbouwer en coach met als doel om verbetering door te voeren: mensen te laten doen waar ze goed in zijn, daar plezier aan te beleven en zo door te ontwikkelen. Dat kan in mijn optiek pas goed kan wanneer je met elk onderdeel van het proces bekend bent en dat past weer bij mijn manier van werken.