meer Meret

Meret Hari

Ik ben een avontuurlijk reiziger, een leergierige lezer en blije (hard)loper. Kan tot ontroering toe genieten van een bijzondere uitvoering van een creatief idee, ga harder fietsen bij inhaaldreiging en was eens een circusmeisje.

creatieve generalist

Op veelzijdig terrein kunnen inspringen, verbinden en helpen geeft mij voldoening en energie. Een van de krachtige eigenschappen van een creatieve generalist. Zeer geschikt voor organisaties met een open mind.

online specialist

Na de studie Multimedia Design aan het SAE – School of Audio Engineering – ben ik gaan freelancen als webdesigner. Dat heb ik bijna tien jaar met plezier gedaan waarbij ik mijn focus steeds meer heb verlegd naar andere vormen van dienstverlening binnen hetzelfde werkgebied zoals advies, webmanagement en projectbegeleiding.

veelzijdig

Tijdens projecten ben ik vaker een rol gaan spelen in en op verschillende afdelingen. Als bruggenbouwer, intraperneur en coach met als doel om verbetering door te voeren. Daarnaast combineer ik mijn skills uit verschillende sectoren en vervul ik de rol die op dat moment nodig is.
Head- & hands-on.

Frisse blik nodig?

Frisse blik nodig?

Doordat ik anders kijk ontstaan er creatieve oplossingen & innovatieve ideeën.

Geen tijd om alles zelf te doen?

Geen tijd om alles zelf te doen?

Doordat ik hoge energie bezit worden mooie plannen snel realiteit en kan jij je focussen op andere zaken.

Specifieke kennis niet in huis?

Specifieke kennis niet in huis?

Door mijn aanpassingsvermogen
kan ik de rol spelen die jij nodig hebt.